Middel tegen rimpels onder ogen

Wat is het middel tegen rimpels onder ogen ?

Heb jij een vraag met betrekking tot rimpels onder ogen ? Op Middeltegen.com helpt de community je verder het juiste middel te vinden of je een directie te geven om de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Je wilt namelijk een oplossing voor rimpels onder ogen. Hieronder vindt je reacties die je hopelijk verder kunnen helpen om een goed middel tegen of oplossing te kunnen geven voor rimpels onder ogen.

Wat is het eigenlijk?

Rimpels onder ogen kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid van factoren zoals uitdroging, blootstelling aan de zon, rook, genetica, en het gebruik van producten rond uw ogen. Jeukende of droge ogen kunnen ook leiden tot rimpels onder je ogen. Als u last heeft van scheelzien of andere problemen met je gezicht spieren die de huid rond uw ogen trekken, kun je rimpels te zien krijgen.

Picture of Admin
Admin

Tip #1

Er zijn een paar verschillende manieren om rimpels onder de ogen te bestrijden. Ten eerste kunt u proberen een oogcrème of -gel te gebruiken die speciaal is ontwikkeld om rimpels aan te pakken. Er zijn veel verschillende producten op de markt, dus het kan even uitproberen zijn voordat u een product vindt dat voor u werkt. U kunt ook een retinolcrème gebruiken, die de collageenproductie stimuleert en de huid gladder maakt. Een andere optie is om regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan met producten en behandelingen die specifiek gericht zijn op het bestrijden van rimpels. Zorg er tot slot voor dat u elke dag zonnebrandcrème gebruikt, want blootstelling aan UV-stralen kan de vorming van rimpels versnellen.

Picture of Jeroen
Jeroen

Tip #2

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om rimpels onder je ogen te voorkomen of tenminste uit te stellen. Rimpels ontstaan namelijk door overmatige loyaliteit van de spieren in het gelaat, fijnere huid en een vermindering van elastine- en collageenaanmaak in de huid. Onderstaande tips helpen allemaal mee om dit proces te vertragen 1.

Picture of Jochem
Jochem

Tip #3

Er zijn een paar potentiële nadelen aan het hebben van rimpels onder je ogen. Ten eerste kunnen ze je ouder doen lijken dan je in werkelijkheid bent. Bovendien, als de rimpels diep genoeg zijn, kunnen ze donkere kringen of gezwollen ogen veroorzaken. Tenslotte kunnen rimpels ook een teken van vermoeidheid of veroudering zijn.

Picture of Jeffrey
Jeffrey

Meer informatie over rimpels onder ogen

In de volgende video kun je meer te weten komen over dit onderwerp:

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over een specifiek onderwerp? Laat je vraag achter en wie weet wordt jouw vraag binnenkort uitgelicht op Expertcommunity.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet alle vraagstukken beantwoorden, maar wij doen zeker ons best.

Bekijk ook...

Opzoek naar meer tips? Wij verwijzen je door naar de juiste categorie.

Kleding & fashion

Middelen om je kleding & fashion te beschermen.

Huishoudelijk

Middelen om je huishoudelijke artikelen in orde te houden.

Electronica

Middelen om je electronica te beheren.

Tuinieren

De beste tips voor een betere tuin vind je in deze categorie.