Middel tegen peesontsteking

Wat is het middel tegen peesontsteking ?

Heb jij een vraag met betrekking tot peesontsteking ? Op Middeltegen.com helpt de community je verder het juiste middel te vinden of je een directie te geven om de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Je wilt namelijk een oplossing voor peesontsteking. Hieronder vindt je reacties die je hopelijk verder kunnen helpen om een goed middel tegen of oplossing te kunnen geven voor peesontsteking.

Wat is het eigenlijk?

Peesontsteking is een ernstige en mogelijk levensbedreigende infectie van de blaas. Deze wordt meestal veroorzaakt door bacteriën, maar kan ook worden veroorzaakt door virussen of andere organismen. Symptomen zijn pijn of een branderig gevoel bij het plassen, urinefrequentie of aandrang, en bloed in de urine. De behandeling bestaat meestal uit antibiotica gedurende 3-14 dagen. In ernstige gevallen kan ziekenhuisopname nodig zijn. Preventie is belangrijk en omvat een goede hygiëne, een snelle behandeling van infecties en het vermijden van irriterende middelen zoals douchen. Ga naar uw arts als u denkt dat u een blaasontsteking hebt.

Picture of Admin
Admin

Tip #1

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om de ontsteking en pijn te helpen verminderen die gepaard gaan met een pees- of gewrichtsblessure: Rusten: Dit is waarschijnlijk het belangrijkste wat u kunt doen. Het geblesseerde gebied heeft tijd nodig om te genezen, dus probeer het niet te zwaar te maken en door te gaan. IJs: Breng meerdere keren per dag gedurende 15-20 minuten ijspakkingen aan op het geblesseerde gebied. Dit helpt de ontsteking te verminderen. Compressie: Het omwikkelen van het geblesseerde gebied met een elastisch verband of een compressiekous kan helpen de zwelling te verminderen. Elevatie: Het letsel boven het hart houden helpt ook om de zwelling te verminderen.

Picture of Jeroen
Jeroen

Tip #2

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om te voorkomen dat bacteriën in uw blaas terechtkomen en een infectie veroorzaken, waaronder -Elke dag voldoende drinken. Dit helpt om uw urinewegen door te spoelen en de hoeveelheid bacteriën in uw urine te verminderen -Voorkom uitdroging door veel te drinken, vooral bij warm weer of als u sport -Van voor naar achter afvegen na een toiletbezoek om te voorkomen dat bacteriën van de anus naar de plasbuis gaan -Urineer snel na het vrijen om bacteriën die tijdens het vrijen zijn binnengedrongen, weg te spoelen -Trek natte zwemkleding of bezwete sportkleding zo snel mogelijk uit.

Picture of Jochem
Jochem

Tip #3

Er zijn een paar potentiële nadelen van tendonitis. Ten eerste kan het een zeer pijnlijke aandoening zijn. De ontsteking van de pezen kan veel ongemak veroorzaken, en soms zelfs invaliditeit. Bovendien kan de genezing van een peesontsteking lang duren. In sommige gevallen kan het maanden van rust en revalidatie vergen voordat de getroffen persoon volledig hersteld is. Ten slotte is er altijd de mogelijkheid van herhaling. Zelfs nadat de eerste aanval van peesontsteking is verdwenen, is er een kans dat het op een bepaald moment in de toekomst terugkomt.

Picture of Jeffrey
Jeffrey

Meer informatie over peesontsteking

In de volgende video kun je meer te weten komen over dit onderwerp:

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over een specifiek onderwerp? Laat je vraag achter en wie weet wordt jouw vraag binnenkort uitgelicht op Expertcommunity.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet alle vraagstukken beantwoorden, maar wij doen zeker ons best.

Bekijk ook...

Opzoek naar meer tips? Wij verwijzen je door naar de juiste categorie.

Kleding & fashion

Middelen om je kleding & fashion te beschermen.

Huishoudelijk

Middelen om je huishoudelijke artikelen in orde te houden.

Electronica

Middelen om je electronica te beheren.

Tuinieren

De beste tips voor een betere tuin vind je in deze categorie.