Middel tegen knoflookgeur

Wat is het middel tegen knoflookgeur ?

Heb jij een vraag met betrekking tot knoflookgeur ? Op Middeltegen.com helpt de community je verder het juiste middel te vinden of je een directie te geven om de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Je wilt namelijk een oplossing voor knoflookgeur. Hieronder vindt je reacties die je hopelijk verder kunnen helpen om een goed middel tegen of oplossing te kunnen geven voor knoflookgeur.

Wat is het eigenlijk?

Knoflookgeur wordt in verband gebracht met allylmethylsulfide (AMS), een vluchtige verbinding die vrijkomt wanneer knoflookteentjes worden geplet, fijngehakt of gekauwd. Er is ontdekt dat AMS het risico op sommige vormen van kanker, waaronder maagkanker, vermindert. Het heeft ook ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Picture of Admin
Admin

Tip #1

Er is geen remedie voor knoflookgeur. Het beste wat u kunt doen is voorkomen dat u knoflook eet. Als u het toch moet eten, probeer dat dan ten minste een paar uur voordat u bij andere mensen in de buurt moet zijn te doen. Kauwen op een vers stukje gember of het gebruik van een tandpasta met munt kan ook helpen om de knoflookgeur in uw adem te maskeren.

Picture of Jeroen
Jeroen

Tip #2

Helaas is er geen genezing bekend voor [woord]. Er zijn echter wel een aantal behandelingen die kunnen helpen de symptomen onder controle te houden en de kwaliteit van leven te verbeteren voor degenen die aan de aandoening lijden. Enkele van de meest voorkomende behandelingen zijn medicijnen, therapieën en veranderingen in levensstijl. Hoewel er geen genezing bestaat, zijn veel mensen met de juiste behandeling en ondersteuning in staat om een bevredigend leven te leiden ondanks hun diagnose.

Picture of Jochem
Jochem

Tip #3

Als je last hebt van knoflookgeur, zijn er een paar dingen die je kunt doen om het probleem op te lossen. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u uw lichaam goed reinigt. Dit betekent dat u regelmatig moet douchen en zeep moet gebruiken om eventuele sporen van knoflook op uw huid weg te wassen. Poets ook uw tanden grondig en gebruik mondwater om alle knoflookresten in uw mond te verwijderen. Probeer ten slotte het eten van voedsel te vermijden dat knoflook of andere sterk ruikende ingrediënten bevat. Als u toch iets met knoflook moet eten, probeer dan Chevre (een soort geitenkaas) - dat is veel milder en laat u niet ruiken als een wandelend kruidenrek.

Picture of Jeffrey
Jeffrey

Meer informatie over knoflookgeur

In de volgende video kun je meer te weten komen over dit onderwerp:

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over een specifiek onderwerp? Laat je vraag achter en wie weet wordt jouw vraag binnenkort uitgelicht op Expertcommunity.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet alle vraagstukken beantwoorden, maar wij doen zeker ons best.

Bekijk ook...

Opzoek naar meer tips? Wij verwijzen je door naar de juiste categorie.

Kleding & fashion

Middelen om je kleding & fashion te beschermen.

Huishoudelijk

Middelen om je huishoudelijke artikelen in orde te houden.

Electronica

Middelen om je electronica te beheren.

Tuinieren

De beste tips voor een betere tuin vind je in deze categorie.