Middel tegen herpes virus

Wat is het middel tegen herpes virus ?

Heb jij een vraag met betrekking tot herpes virus ? Op Middeltegen.com helpt de community je verder het juiste middel te vinden of je een directie te geven om de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Je wilt namelijk een oplossing voor herpes virus. Hieronder vindt je reacties die je hopelijk verder kunnen helpen om een goed middel tegen of oplossing te kunnen geven voor herpes virus.

Wat is het eigenlijk?

Het herpesvirus behoort tot de familie van virussen waartoe ook verkoudheid en waterpokken behoren. Het is een zeer besmettelijke infectie die kan worden verspreid door contact met huidlaesies of speeksel. Er zijn twee types van het herpesvirus, HSV-1 en HSV-2. HSV-1 wordt meestal geassocieerd met orale herpesinfecties, terwijl HSV-2 meestal wordt geassocieerd met genitale herpesinfecties. Het is echter mogelijk dat elk type herpesvirus beide plaatsen infecteert. Symptomen van een herpesinfectie kunnen variëren afhankelijk van de plaats van infectie. Orale herpes symptomen kunnen koorts, spierpijn, gezwollen lymfeklieren en keelpijn zijn.

Picture of Admin
Admin

Tip #1

Tegen herpes virus is er geen middel. Er zijn verschillende medicijnen die de symptomen van herpessimplex kunnen verlichten, maar geen enkele pil kan het virus uitdrogen of genezen. Wel kan men proberen om door middel van een gezonde levensstijl en voeding het aantal herpesvirussen in het lichaam te verminderen. Daarnaast zijn er ook natuurlijke remedies beschikbaar om de symptomen te verlichten.

Picture of Jeroen
Jeroen

Tip #2

Er zijn een paar manieren waarop je kunt helpen om het herpesvirus te voorkomen. Ten eerste door veilig te vrijen - door je bij elke geslachtsgemeenschap te beschermen. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je immuunsysteem goed blijft werken door gezond te eten en veel te bewegen. Tot slot, vermijd contact met mensen die open zweren of laesies op hun huid hebben.

Picture of Jochem
Jochem

Tip #3

Er zijn een paar mogelijke nadelen aan het hebben van het herpesvirus. Ten eerste kan het virus je vatbaarder maken voor andere infecties. Ten tweede, als je een genitale infectie hebt, kan het geslachtsgemeenschap pijnlijker maken. Ten derde, als je een baby krijgt en je bent besmet met het herpesvirus tijdens de bevalling, kan je baby ernstige gezondheidsproblemen krijgen. Ten slotte zijn er aanwijzingen dat het herpesvirus uw risico op het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer of dementie later in het leven kan verhogen.

Picture of Jeffrey
Jeffrey

Meer informatie over herpes virus

In de volgende video kun je meer te weten komen over dit onderwerp:

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over een specifiek onderwerp? Laat je vraag achter en wie weet wordt jouw vraag binnenkort uitgelicht op Expertcommunity.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet alle vraagstukken beantwoorden, maar wij doen zeker ons best.

Bekijk ook...

Opzoek naar meer tips? Wij verwijzen je door naar de juiste categorie.

Kleding & fashion

Middelen om je kleding & fashion te beschermen.

Huishoudelijk

Middelen om je huishoudelijke artikelen in orde te houden.

Electronica

Middelen om je electronica te beheren.

Tuinieren

De beste tips voor een betere tuin vind je in deze categorie.