Middel tegen acne

Wat is het middel tegen acne ?

Heb jij een vraag met betrekking tot acne ? Op Middeltegen.com helpt de community je verder het juiste middel te vinden of je een directie te geven om de juiste oplossing te vinden voor het probleem. Je wilt namelijk een oplossing voor acne. Hieronder vindt je reacties die je hopelijk verder kunnen helpen om een goed middel tegen of oplossing te kunnen geven voor acne.

Wat is het eigenlijk?

Acne is een huidaandoening die mee-eters, mee-eters en ontstekingen veroorzaakt. Het ontstaat wanneer de poriën van de huid verstopt raken met olie en dode huidcellen.

Picture of Admin
Admin

Tip #1

Er is niet één "magische" remedie voor acne, maar er zijn een aantal behandelingen die effectief kunnen zijn. Gangbare behandelingen zijn lokale en orale antibiotica, benzoylperoxide, salicylzuur en retinoïden. Sommige mensen vinden ook verlichting door huismiddeltjes te gebruiken zoals tea tree olie of toverhazelaar. Als u last hebt van acne, is het belangrijk dat u naar een dermatoloog gaat die u kan helpen het beste behandelingsplan voor u uit te werken.

Picture of Jeroen
Jeroen

Tip #2

Je kunt acne voorkomen door je gezicht regelmatig te wassen en door niet te veel make-up te dragen. Je kunt ook een milde zeep gebruiken om je gezicht schoon te maken. Gebruik vervolgens een hydraterende crème of lotion om de huid soepel en glanzend te houden. Een vette crème of lotion kan acne verergeren. Het is belangrijk om je gezicht regelmatig te wassen en niet te veel make-up te dragen.

Picture of Jochem
Jochem

Tip #3

Acne heeft verschillende nadelen. Het kan lelijke littekens achterlaten, en in sommige gevallen kan het ernstige psychische schade toebrengen. Daarnaast is acne een voorbode van huidkanker, en verhoogt het de kans op andere vormen van kanker.

Picture of Jeffrey
Jeffrey

Meer informatie over acne

Binnekort meer informatie

In de volgende video kun je meer te weten komen over dit onderwerp:

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over een specifiek onderwerp? Laat je vraag achter en wie weet wordt jouw vraag binnenkort uitgelicht op Expertcommunity.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet alle vraagstukken beantwoorden, maar wij doen zeker ons best.

Bekijk ook...

Opzoek naar meer tips? Wij verwijzen je door naar de juiste categorie.

Kleding & fashion

Middelen om je kleding & fashion te beschermen.

Huishoudelijk

Middelen om je huishoudelijke artikelen in orde te houden.

Electronica

Middelen om je electronica te beheren.

Tuinieren

De beste tips voor een betere tuin vind je in deze categorie.